18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat din Craiova a fost găsit spânzurat în parc

Un bărbat din Craiova a fost găsit spânzurat în parc

“În aceasta dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că într-un parc din Craiova se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoana în cauza, stabilind că este un bărbat de 63 de ani, din Craiova. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul SAJ Dolj, care a constatat decesul bărbatului”, a informat IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului, scrie Agerpres.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Direcția Tehnică a TAROM, ruptă de compania de stat. Ce înseamnă pentru transportatorul aerian

Astăzi s-a aprobat și semnat în Consiliul de Administrație ca Direcția Tehnică din cadrul TAROM să devină entitate juridică independentă, a precizat, pentru ROMÂNIA...
Ultima oră
Pe aceeași temă