Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru depistarea infecțiiei SARS-CoV-2, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2020 - 13:17

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Codlea, a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de ANP, acest polițistul de penitenciare "asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deținere, și nu a interacționat cu persoane private de libertate".

"Contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Brașov. Spațiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice. Amintim faptul că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2", precizează comunicatul transmis de inspectorul de poliție penitenciară Mihaela-Cristina Enache, purtător de cuvânt al ANP.                            

Comentarii