10.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Codlea, a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de ANP, acest polițistul de penitenciare „asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deținere, și nu a interacționat cu persoane private de libertate”.

„Contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Brașov. Spațiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice. Amintim faptul că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2”, precizează comunicatul transmis de inspectorul de poliție penitenciară Mihaela-Cristina Enache, purtător de cuvânt al ANP.                            

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă