11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTraian Berbeceanu a fost numit administrator public al orașului Deva

Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al orașului Deva

Primarul a apreciat că experienţa lui Traian Berbeceanu va fi de folos administraţiei locale, noul manager public urmând să răspundă, între altele, de realizarea proiectelor de investiţii, Poliţia Locală, Direcţia de Asistenţă Socială şi Direcţia de Fonduri Europene.

„Avem proiecte pe care vom începe să le implementăm din primăvara acestui an, vom continua procedurile de licitaţie pentru lucrările contractate pe fonduri europene şi guvernamentale şi, după aprobarea bugetului pe 2021, în aprilie, investiţii finanţate din bugetul local. Suma depăşeşte 100 de milioane de euro. Sunt zeci de astfel de proiecte şi dorinţa mea este ca toate aceste proiecte, pentru care avem asigurată integral sursa de finanţare, să le ducem la bun sfârşit într-o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul municipiului Deva.

În acest an Primăria Deva va depune la ADR Vest alte câteva zeci de proiecte, în valoare de peste 100 de milioane de euro, pentru a fi finanţate pe noul exerciţiu financiar al Uniunii Europene.

La rândul său, nou manager public a arătat că pe lista sa de priorităţi vor sta măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus şi deschiderea unor noi centre de vaccinare în municipiul Deva, în paralel cu eficientizarea activităţii instituţiei.

„Vom fi bucuroşi să deschidem centre noi de vaccinare. În perioada imediat următoare voi cere colegilor din primărie să mă pună la curent cu proiectele aflate în derulare, cu stadiul acestora, şi mă voi implica activ şi cu multă determinare în realizarea lor. Toate atribuţiile pe care le voi avea repartizate de către domnul primar le voi trata cu seriozitate, voi face evaluarea acelor compartimente şi voi veni cu propuneri de eficientizare a activităţii”, a declarat Berbeceanu.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă