17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTrafic blocat între Pitești și Rămnicu Vâlcea

Trafic blocat între Pitești și Rămnicu Vâlcea

“Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului pentru asigurarea măsurilor necesare reluării traficului în condiţii de siguranţă. Traficul este deviat pe DN 7C – Curtea de Argeş”, precizează IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Traficul rutier a fost blocat în această dimineaţă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după ce un autocamion a rămas imobilizat pe carosabil.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, incidentul a avut loc în zona localităţii Drăganu.

“În judeţul Argeş, circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu (km 131+300 de metri), a fost oprită, din cauza unui autotren rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare, în urma unui eveniment rutier”, a precizat Centrul INFOTRAFIC.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a informat că autocamionul a intrat într-un şanţ de la marginea drumului, evenimentul rutier fiind fără victime.

Circulaţia urmează să fie reluată după îndepărtarea autovehiculului de pe carosabil.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă