Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Speranța Cliseru (Foto: Viitorul Ilfovean)

Speranța Cliseru, fosta subordonată a Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele, a devenit prefectul Capitalei

Speranţa Cliseru, fostă angajată în Primăria Voluntari și actual consilier al primarului Gabriela Firea, a fost numită, joi, prefect al Capitalei, informează Digi 24.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.07.2018 - 00:45

Speranța Cliseru a fost numită prefect "cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii", pe baza unei Hotărâri de Guvern care a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Tot printr-o decizie de joi a Guvernului, Adrian Petcu a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei.

Speranța Cliseru este de profesie economist, prin absolvirea Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Speranţa Cliseru a mai fost prefect al judeţului Ilfov între anii 2013 - 2014 şi a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, pe funcţii de conducere: administrator public, respectiv director executiv.

Speranța Cliseru a mai fost consilier parlamentar în cabinetul Gabrielei Firea când aceasta era senator, între anii 2012-2013, iar anul trecut a fost administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB.

Comentarii