Sursa foto: Facebook

Șefa Poliției Rurale din Osica – pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu privind crima din Caracal

Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, cu autoritate în comuna Dobrosloveni (unde locuiește familia Măceșanu), a fost pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal, dezvăluie surse judiciare.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2019 - 13:57

 

"Nu avem nimic de declarat", a declarat avocatul Violetei Mirea marți, la ieșirea de la sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Surse judiciare au declarat că Violeta Mirea, șefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe localităţi, printre care şi comuna Dobrosloveni, unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu, a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus și el sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu.

Tot în cursul zilei de marți, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție urmează să se prezinte polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea, care vor fi puși și ei sub acuzare în dosarul Caracal, mai scriu redactorii de la Mediafax.

Comentarii