Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sector 4: Taxele şi impozitele locale se pot plăti în peste 4.000 de puncte din toată ţara

Taxele şi impozitele locale din Sectorul 4 se pot plăti, începând de joi, în peste 4.000 de puncte din toată ţara, informează Primăria Sectorului 4.

Share

Rl online 0 comentarii

02.01.2019 - 17:54

Contribuabilii au la dispoziţie pentru achitarea taxelor şi impozitelor locale, pe lângă sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale (DGITL) Sector 4, mai multe modalităţi de plată online sau la distanţă, respectiv prin: site-ul www.online.dgitl4.ro; ghişeul.ro şi prin peste 3.700 de automate din reţeaua SELFPAY, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 remis miercuri AGERPRES.

De asemenea, taxele şi impozitele din acest sector pot fi achitate prin cele 100 de staţii din reţeaua Westaco din benzinăriile OMV Petrom şi prin direct debit (Debitare directă prin intermediul conturilor şi/sau cardurilor deschise la Raiffeisen Bank).

Comentarii

loading...