Foto: INQUAM PHOTOS

Secția specială de investigare a magistraților va fi desființată

Stelian Ion, una dintre propunerile USR-PLUS pentru preluarea șefiei Ministerului Justiției, a anunțat că viitorul Guvern va desființa Secția specială de investigare a magistraților.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2020 - 11:00

„O desfiinţăm, este foarte clar lucrul ăsta, nici nu există discuţii şi aici vă spun un lucru, nici nu vor fi mari dezbateri, pentru că despre desfiinţarea Secţiei Speciale am vorbit mai bine de trei ani de zile, deci se cunosc toate argumentele şi de o parte, şi de alta, cunoaştem şi opiniile magistraţilor şi opiniile specialiştilor, avocaţilor, societăţii civile, opiniile emise de instituţii internaţionale. Suntem în măsură să luăm o decizie fără să mai stăm pe gânduri multe luni de zile. Noi ne ţinem de promisiuni şi ce am spus de-a lungul timpului vom face. Dacă ne-am asumat angajamentul să rezolvăm rapid această problemă, o vom face rapid.”, a precizat Stelian Ion pentru RFI.

Deputatul USR-PLUS este pe lista de nominalizări pentru preluarea Ministerului Justiției dar s-a ferit să spună dacă va fi viitorul ministru.

Comentarii