Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şalupă căreia i s-a rupt elicea, adusă la ţărm de o ambarcațiune a Gărzii de Coastă

O şalupă aflată în apropierea Şantierului Naval Mangalia, căreia i s-a rupt elicea, la bordul căreia se aflau două persoane, a fost adusă la ţărm de o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2019 - 20:03

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, pe data de 1 septembrie, în jurul orei 17.30,  poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost informaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea că unei ambarcaţiuni, care se afla în apropierea Şantierului Naval Mangalia, i s-a rupt elicea şi nu reuşeşte să ajungă la mal.
 
La faţa locului s-a deplasat o ambarcaţiune a Grupului de Nave Mangalia. În scurt timp, şalupa respectivă, cu două persoane la bord, a fost identificată şi adusă în siguranţă în Portul Mangalia. 
 
Cele două persoane, cetăţeni români în vârstă de 48 şi 49 de ani, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

 

Comentarii

loading...