Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REVISTA BLOGURILOR. Guran: Codul Fiscal - Un film pe care l-am mai văzut, dar de care nu ne plictisim niciodată

Pe blogurile de vineri, citim scrie un comentariu despre Codul Fiscal, o opinie despre absența premierului Victor Ponta din România, dar și despre atmosfera de pe portavionul USS Ronald Reagan.

Share

Ana-Maria Anițoiu 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2015 - 09:18

Pe blogurile de vineri, citim scrie un comentariu despre Codul Fiscal, o opinie despre absența premierului Victor Ponta din România, dar și despre atmosfera de pe portavionul USS Ronald Reagan.

Pe blogul biziday.ro, Moise Guran scrie un comentariu despre Codul Fiscal. Autorul spune că profesionalizarea Fiscului, în special a Direcţiei Generale de Antifraudă, este notabilă și ritmul de creștere al resurselor bugetare se menține. Pe de altă parte, Guran scrie că impactul scăderilor de taxe aduse de anul viitor de Codul Fiscal nu va fi ușor de gestionat. ”Nu va fi nici misiune imposibilă, e nevoie însă de seriozitate și de o guvernare depolitizată într-un periculos an electoral, precum și de o adaptare a legislației colaterale celei fiscal”, a scrs autorul. De asemenea, Guran crede că ”a mai văzut acest film”, pe care l-ar putea numi ”ori <<Trage și fugi>>, ori Manevra Băsescu, ori Simpatic pe banii tăi”.

Pe blogul zoso.ro, citim opnia autorului Vali Petcu despre absența premierului Victor Ponta din România. ”Premierul Ponta știe că pușcăriile românești au niște sisteme sanitare defectuoase, și, de la Adrian Năstase, nimeni nu se mai bagă să scape un politician de la pârnaie pe probleme medicale. Așa că staționarea lui în Turcia e de înțeles. Omul vrea să intre sănătos la bulău, să nu aibă probleme acolo. Dacă se întoarce, se salvează câteva luni de la pârnaie, dar rămâne cu piciorul beteag. Și pentru un viitor star al echipei de baschet al FC Facultatea Rahova, ar fi păcat”, a scris bloggerul.

Adelin Petrișor a scrispe blogul său că portavioanele i-au adus aminte de săptămâna pe care a petrecut-o pe USS Ronald Reagan.  ”A fost o experiență extraordinară. Catapultarea, apuntarea, forfota de pe punte sunt lucruri greu de uitat. În echipajul de peste 5000 de oameni am găsit și doi români”, a scris Petrișor. În plus, autorul a postat un reportajul video “Orașul plutitor”, filmat în anul 2009, pe portavionul american. 

 

Citește totul despre:

Comentarii