Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Replica unui lider sindical pentru Teodorovici: Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni

Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, a declarat vineri, pentru Mediafax că dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni, în replică la afirmaţiile ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Mihai Cernea 0 comentarii

03.08.2018 - 17:51

„Dacă 20% dintre funcţionarii din administraţia centrală ar pleca, n-ar simţi nimeni. Ba mai mult, lucrurile ar merge chiar mai bine. Suntem o administraţie de supereroi”, a spus ministrul Finanţelor, într-un interviu pentru DC News.

În replică, Vasile Marica a declarat: „Dacă 20% din politicieni ar pleca, sau chiar dacă toţi politicienii ar pleca, n-ar simţi nimeni. Mai puţin importante sunt însă declaraţiile politice, importantă este realitatea în care trăim, aceea că, spre exemplu, niciun funcţionar din Finanţe nu şi-a luat concediu în luna iulie, pentru a creşte colectările la buget. Iar colectările au crescut cu 4 miliarde de lei”.

„Noi lucrăm în condiţiile în care nu avem calculatoare, nu avem maşini, facem administraţie cu sapa, în curând instituţiile publice n-au să mai poată funcţiona”, a mai spus preşedintele SED LEX.

Comentarii

loading...