Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

RADET Constanța a cerut intrarea în insolvență

RADET Constanța a cerut intrare în insolvență, după furnizorul de energie, Electrocentrale SA Constanța, a făcut același lucru zilele trecute

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2019 - 18:40

„Luând în considerație faptul că la data de 28.05.2019 Tribunalul Constanța a admis cererea ELECTROCENTRALE CONSTANȚA S.A. și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței pentru aceasta, pe cale de consecință Consiliul de Administrație al R.A.D.E.T. Constanța a analizat posibilele efecte ale acestui demers și a dispus declanșarea procedurii generale a insolvenței pentru regie. Această măsură a fost luată deoarece Electrocentrale Constanța S.A. este principalul creditor al R.A.D.E.T. Constanța și pentru a proteja interesele regiei era necesară o astfel de decizie.”, a comunicat conducerea RADET Constanța.

Aceștia informează toți consumatorii racordați la R.A.D.E.T. că această decizie nu va afecta în niciun fel continuitatea și calitatea serviciilor de distribuție a energiei termice în municipiul Constanța.

„Asigurăm pe toți cetățenii municipiului Constanța că eforturile noastre pentru furnizarea energiei termice în condiții de maximă siguranță, cu impact minim asupra mediului și care să nu afecteze sănătatea populației, vor continua și vor fi dezvoltate sub coordonarea Primăriei municipiului Constanța.”, se mai arată în comunicatul de presă remis redacției.

Comentarii

loading...