Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest în fața MAI: PNL și cetățeni au depus perechi de încălțăminte în memoria copiilor care dispar anual

Protest la MAI: PNL și cetățeni au depus perechi de încălțăminte în memoria copiilor dispăruți

Reprezentanți ai PNL București, alături de alți cetățeni impresionați de cazul din Caracal, s-au adunat sâmbătă în fața sediului Ministerului de Interne și au depus 400 de perechi de încălțăminte pentru fiecare copil care dispare anual fără urme.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2019 - 15:14

Manifestația vine în contextul tragediei din Caracal, unde Alexandra nu a mai putut fi salvată, deși a sunat la 112 de trei ori.

„Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți 3600. Nu au mai fost găsiți 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenția că tragedia de la Caracal nu este singulară, depunem 400 de perechi de încălțăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis PNL București vineri.

Evenimentul a început sâmbătă, la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra la 112.

La eveniment au participat cetățeni impresionați de cazul din județul Olt, dar și președintele filialei București a PNL, Violeta Alexandru, alături de președinții filialelor celor șase sectoare și de alți reprezentanți ai partidului.

Comentarii

loading...