Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiecte europene pentru administratia locala

Consiliul Judetean Constanta a prezentat ieri proiectul "Dezvoltare, acces la informatii si oportunitati" prin centrul de asistenta financiara al administratiei locale Constanta. Scopul principal al proiectului este diseminarea informatiilor cu ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Consiliul Judetean Constanta a prezentat ieri proiectul "Dezvoltare, acces la informatii si oportunitati" prin centrul de asistenta financiara al administratiei locale Constanta. Scopul principal al proiectului este diseminarea informatiilor cu caracter financiar catre locuitorii si functionarii publici din judet. Primul pas este ca cetatenii au de acum acces la "Centrul de asistenta financiara", care functioneaza sub umbrela CJC, in strada Mircea cel Batran nr. 106. Aici se pot obtine informatii si consiliere despre sistemul financiar local, se pot identifica oportunitatile de afaceri la nivelul judetului. Activitatea de informare se va face prin elaborarea de pliante informative, printr-o linie telefonica gratuita: 0800.800.208, dar si pe pagina de internet a CJC.
Valoarea totala a proiectului, care va fi finalizat in februarie 2006, este de 23.045 de euro, din care 19.745 reprezinta grant Phare 2005 iar 3.300, cofinantarea CJC.
Consiliului Judetean Constanta a prezentat si proiectul "Buletin de informare financiara", pe care institutia l-a castigat anul trecut. Obiectivul general este cresterea gradului de informare a personalului din administratia publica cu atributii in domeniul gestionarii bugetelor din judetul Constanta, cat si a membrilor comunitatii locale. In acest scop se va realiza, lunar o publicatie financiara menita sa contribuie la informarea constanta a functionarilor publici. Aceasta va cuprinde noutati legislative, modalitati si tehnici de colectare a fondurilor publice, reglementarile in domeniu ale UE, oportunitati de finantare. Proiectul va fi finalizat in februarie 2006, dar, dupa cum spune directorul executiv coordonator Constantin Bragaru, CJC va urmari tiparirea in continuare a buletinului si dupa ce finantarea din partea UE va inceta. Valoarea proiectului este de 2.855 de euro, din care 19.830 reprezinta grant Phare 2002, iar 3.025, cofinantarea CJC.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...