Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Placa comemorativa pe locul Regimentului de Jandarmi Pedestri

Ziua Eroilor va fi sarbatorita, astazi, in toate unitatile Jandarmeriei Romane, unde vor avea loc activitati comemorative, slujbe religioase, ceremonialuri militare si evocari cu tematica specifica. Reprezentantii Jandarmeriei, ai autoritatilor ...

Share

Magdalena Tanasescu 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Ziua Eroilor va fi sarbatorita, astazi, in toate unitatile Jandarmeriei Romane, unde vor avea loc activitati comemorative, slujbe religioase, ceremonialuri militare si evocari cu tematica specifica. Reprezentantii Jandarmeriei, ai autoritatilor publice locale si ai altor institutii vor depune coroane de flori in cimitirele si la monumentele inchinate eroilor neamului. De la ora 9, se va desfasura un ceremonial militar si religios si se vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi din strada Jandarmeriei. De asemenea, la ora 11, pe str. Eforie nr. 3 (langa sediul Ministerului Administratiei si Internelor), va fi dezvelita o placa comemorativa. Aici a functionat pana in anul 1949 Regimentul de Jandarmi Pedestri, unitate emblematica a Jandarmeriei Romane. La ora 11.45, se vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi din Parcul Cismigiu, inchinat memoriei celor 32 de elevi eroi ai Scolii de Subofiteri Jandarmi din Dragasani, care s-au jertfit acum 61 de ani in luptele pentru eliberarea Capitalei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...