17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMofturi pediste

Mofturi pediste

Stelian Dutu, seful pedistilor constanteni, se agita din nou. Asa cum mentionam, zilele trecute, in cadrul acestei rubrici, domnia sa si-a domolit deocamdata instinctele razboinice in disputa cu liberalii, pentru ca altele sunt prioritatile sale la aceasta ora. Nu intamplator, in conferinta de presa organizata ieri, liderul filialei constantene a PD, care tinteste o functie superioara de partid, si-a facut, practic, campanie electorala.
Peste noapte, Stelian Dutu s-a transformat in guru, ca tot se poarta, al Partidului Democrat, lansandu-se in tot felul de teorii si demonstratii, unele dintre ele mult prea indraznete! O posibila promovare in functia de secretar al PD pare sa-i fi luat mintile lui Stelian Dutu, care, iata, ne-a fost dat sa traim si momentul asta, vorbeste acum mai mult decat Traian Basescu! Sigur, este si aceasta o modalitate de a da din coate! Interesant este ca, intr-o perioada in care Basescu parca s-a ferit sa vorbeasca de anticipate, domnul Dutu a tulburat din nou apele pe aceasta tema! Fie pentru a fi mai atractiv in conferinta de presa cu tema data, fie ca dumnealui stie ceva.
In opinia lui Dutu, ar trebui sa ne pregatim deja de noi evenimente politice, intr-un moment de grea cumpana pentru tara. Din pacate, nu numai la nivelul judetului Constanta, ci si la nivel national, se observa eforturile celor care incearca, prin toate mijloacele posibile si imposibile, sa deturneze atentia opiniei publice de la problemele extraordinar de grave cu care se confrunta Romania.
In timp ce toate televiziunile sunt indoliate de lacrimile celor loviti crunt de inundatii, domnii de la Putere fac tot felul de calcule politice. Cu alte cuvinte, revenind la realitatea din teritoriu, tara arde si Dutu se piaptana!
Ne asteptam ca domnia sa, in calitate de reprezentant al Puterii si de ales al poporului, sa faca macar un mic gest de solidaritate cu napastuitii din judetul Constanta, dar, desigur, mai importante sunt jocurile politice si cursa pentu functii in partid.
Dupa cum am mai consemnat, faptele celor care au ajuns la Putere prin votul constantenilor se lasa prea mult asteptate. A trecut amar de vreme de cand dumnealor inca se mai foiesc pe scaunele care par sa nu-i incapa! Treceti la treaba, baieti!

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă