Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marea Neagra, pilon european

Conferinta cu tema "Rolul zonei largite a Marii Negre in viitorul spatiu european de securitate", care s-a deschis ieri la Eforie Nord, a beneficiat de prezenta ministrului de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu. La eveniment participa aproximativ 80 ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Conferinta cu tema "Rolul zonei largite a Marii Negre in viitorul spatiu european de securitate", care s-a deschis ieri la Eforie Nord, a beneficiat de prezenta ministrului de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu. La eveniment participa aproximativ 80 de invitati din tarile NATO si din statele membre ale Parteneriatului pentru Pace. Printre ei se numara analisti militari, dar si experti din diverse alte domenii. Conferinta este organizata de Colegiul de Aparare al NATO de la Roma si de Centrul de Studii NATO din Bucuresti si reprezinta cea mai mare manifestare din acest an care are ca subiect securitatea in bazinul Marii Negre.
Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca statele riverane sunt interesate de acest subiect, fie ca sunt membre ale Uniunii Europene, fie ale Tratatului Nord-Atlantic.
Ministrul de Externe s-a deplasat in Bulgaria direct de la Eforie Nord, pentru a discuta cu omologul sau despre extinderea Uniunii Europene. Aici se va aproba o declaratie politica in care se afirma fara echivoc sprijinul ambelor tari pentru largirea UE. Conferinta de la Eforie Nord se va incheia astazi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...