Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

In sectorul 4, servicii sociale prin proiecte PHARE

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 a finalizat, la sfarsitul lunii trecute, implementarea proiectelor PHARE B4 350, B4 351 si B4 352. Proiectele sunt cofinantate de Consiliul local, Autoritatea Nationala pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 a finalizat, la sfarsitul lunii trecute, implementarea proiectelor PHARE B4 350, B4 351 si B4 352. Proiectele sunt cofinantate de Consiliul local, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si UE. In cadrul Centrului Social "Casa Sperantei" a fost infiintat Serviciul de Asistenta si Sprijin pentru Copiii si Tinerii in Dificultate, iar in cadrul Complexului "Sf. Spiridon" a fost creat un complex de apartamente de tip familial. La Centrul Comunitar "Sf. Vasile" au fost create urmatoarele servicii: o retea de asistenti maternali, centrul de zi pentru copilul in varsta de 0-6 ani aflat in dificultate si casa de tip familial pentru copilul cu handicap sever.
Prin fonduri locale, peste 130 de copii institutionalizati au beneficiat, in aceasta vara, de un sejur la munte si la mare. Costurile s-au ridicat la 70.510 RON, copiii avand varste cuprinse intre 7 si 17 ani. Ei au fost selectionati, dupa un control medical riguros, de la Centrele de Plasament "Casa Sperantei" si "Sf. Spiridon".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...