15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialComunicatii cazute la varful PSD Bihor

Comunicatii cazute la varful PSD Bihor

Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, se afiseaza la conferintele de presa doar in compania prim-vicepresedintelui Alexandru Retegan si atat. Mai mult, subiectele dezbatute de cei doi in cadrul acestor intalniri nu au nimic in comun cu activitatea de partid.
Totodata, la conferinta de presa de ieri, Bar a recunoscut ca exista si acum o lipsa de comunicare intre el si deputatul Gheorghe Sarb, fostul lider al filialei bihorene. “Este tot suparat. Pana acum am fost eu suparat, de acum este el, dar probabil o sa-i treaca”, a spus actualul presedinte al organizatiei.
Mai mult, in ultima vreme, la intalnirile social-democratilor cu reprezentantii mass-media sunt dezbatute aceleasi subiecte: modul in care au fost vandute sau inchiriate spatiile comerciale din centrul municipiului Oradea, activitatea Guvernului Tariceanu si “stangaciile membrilor, ilegalitatile facute in judet de diferite persoane care, intr-un fel sau altul, au legaturi cu membrii ai coalitiei de guvernamant si alte asemenea subiecte.
De fiecare data, Bar lanseaza tot felul de presupuneri si acuzatii la adresa actualei Puteri, fara probe si fara sa-si argumenteze spusele, sau de cele mai multe ori fara nici macar sa-si termine ideea inceputa.
Astfel, singura preocupare a presedintelui organizatiei judetene a PSD este aceea de a ataca membrii Aliantei. Mai mult, el isi manifesta nemultumirile fata de unele decizii luate de administratia locala, insa in majoritatea cazurilor, hotararile respective au fost sustinute chiar de PSD.
In momentul de fata, in filiala bihoreana a fostului partid de guvernamant se poate spune ca exista cel putin patru tabere: consilierii locali, consilierii judeteni, parlamentarii si presedintele. Ar mai fi si apropiatii fostului presedinte al organizatiei, Gheorghe Sarb, care dupa alegeri s-au cam retras in umbra.
Daca in timpul fostei conduceri a filialei, aproape la fiecare conferinta de presa erau prezenti mai toti membrii din conducerea partidului, acum foarte rar se intampla sa mai fie si altcineva in afara de Bar si Retegan. La sesizarile facute de ziaristi, Bar a promis ca se va ocupa si de aceasta problema si, probabil, la urmatoarea sedinta sa vorbesca si cu consilierii locali si judeteni cu privire la hotararile care se discuta in cele doua consilii pentru a face o opozitie puternica. Acesta a mai spus ca la fiecare intalnire va aduce dovezi cu privire la ilegalitatile comise de membrii actualei Puteri sau apropiati ai acestora.

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă