Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucurestenii vor patina de sarbatori la Piata Unirii

Ieri, la Piata Unirii a fost inaugurat Ice Park, primul patinoar artificial mobil din Romania care va functiona pe toata perioada sarbatorilor de iarna. Bucurestenii, si nu numai ei, vor putea patina in centrul Bucurestiului si vor asista la ...

Share

Cristina Boiangiu 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Ieri, la Piata Unirii a fost inaugurat Ice Park, primul patinoar artificial mobil din Romania care va functiona pe toata perioada sarbatorilor de iarna. Bucurestenii, si nu numai ei, vor putea patina in centrul Bucurestiului si vor asista la spectacole, jocuri, discoteca si concursuri sportive.
Patinoarul are o suprafata de 600 de metri patrati, iar langa el au fost amenajate spatii de unde vizitatorii vor cumpara produse de sezon si alimentare. Acesta este primul patinoar artificial mobil de mari dimensiuni instalat intr-o zona ultracentrala a unui mare oras din Romania, cu patine de inchiriat si vestiar.
In Ice Park au fost montate o scena de aproximativ 15 metri patrati, un brad impodobit cu inaltimea de 10 metri, terase pentru bar si catering. Organizatorii vor oferi un program complex de evenimente atat in cursul saptamanii, cat si in weekend-uri. Vizitatorii vor asista la reprezentatii teatrale si de muzica live, jocuri si concursuri de bowling pe gheata, carnaval cu premii pentru copii, basket ice/fotbal ice - fara patine, cu mijloace de protectie speciale. In Ice Park vor mai fi organizate demonstratii si concursuri sportive, demonstratii de dans profesionist, concursuri de patinaj artistic pentru amatori, hochei, curse de obstacole pentru amatori. Tinerii vor dansa la discoteca, programul fiind animat de un DJ, iar perechile vor participa la Cupidon Party, unde vor avea ocazia sa castige diferite premii. Animatoarele pe gheata vor intretine atmosfera de sarbatoare, in timp ce copiii se vor strange in jurul lui Mos Craciun.
Intregul program se va desfasura pe fondul muzicii ambientale si a jocurilor de lumini. Accesul la Ice Park va fi liber, cu exceptia patinatorilor, care vor achita o taxa de 100.000 de lei pentru accesul pe gheata timp de doua-trei ore si 100.000 de lei pentru inchirierea de patine.
Ice Park, organizat de municipalitate, este un proiect modern de divertisment care se va transforma intr-o traditie si se adreseaza in egala masura tuturor cetatenilor Bucurestiului si din zonele limitrofe.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...