Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aur, argint si bronz pentru protectia mediului

Printre laureatii la Olimpiada Internationala de Mediu, care a avut loc intre 5 si 9 iunie in Istanbul, s-au numarat si elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius". Acestia au concurat alaturi de 170 de participanti din 32 de tari din Europa, America, ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Printre laureatii la Olimpiada Internationala de Mediu, care a avut loc intre 5 si 9 iunie in Istanbul, s-au numarat si elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius". Acestia au concurat alaturi de 170 de participanti din 32 de tari din Europa, America, Asia si Africa. Printre probele de concurs s-au numarat prezentarea de proiecte si propuneri pentru rezolvarea unei probleme specifice de mediu. Elevii constanteni nu s-au intors cu mana goala. Andreea Cocos si Cristian Ichimescu au obtinut si medalia de argint, pentru proiectul "Producerea hartiei din materiale neconventionale", iar Mihai Carabas si, din nou, Cristian Ichimescu au luat bronzul pentru un proiect despre impactul poluarii sonore asupra mediului. Elevii de la "Ovidius" au participat si la concursul international "Tineri reporteri pentru mediu", unde au prezentat articole despre aceasta problematica. La sectiunea "Managementul zonei costiere", proiectul constantenilor despre realizarea hartiei din alge a obtinut locul I. Laureatii sunt Andreea Cocos, Cristian Ichimescu, Victoria Streinu si Dan Militaru, care au fost coordonati de profesorul Carmen Bucovala.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...