Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Audiente la Casa de Pensii Bucuresti

Conducerea Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti a stabilit ca in fiecare zi de luni, intre orele 9-14, sa tina audiente cu pensionarii, asiguratii si angajatorii care doresc sa clarifice anumite probleme. Acestia sunt rugati sa se inscrie la ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.08.2005 - 00:00
Conducerea Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti a stabilit ca in fiecare zi de luni, intre orele 9-14, sa tina audiente cu pensionarii, asiguratii si angajatorii care doresc sa clarifice anumite probleme. Acestia sunt rugati sa se inscrie la directorii de resort. Persoanele care tin audiente sunt urmatoarele: Mihaela Kanovits - director executiv, Mariana Serbanescu - director executiv adjunct - Directia stabiliri si plati beneficii; Robert Stanescu - director executiv adjunct - Directia economica, Claudia Antoniu - director executiv adjunct - Directia evidente stagii de cotizare, Corneliu Fratila - presedintele Comisiei pentru aplicarea Legii nr. 189/2000. Audientele se tin la sediul CPM B din Calea Vitan nr. 6, sector 3. Mijloace de transport in comun: tramvaiele 15, 19, 23, 30, 50, statia Posta Vitan, autobuze 104, 123, 124 statia Vitan.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...