17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAccident GRAV, în Capitală. O femeie a murit în timp ce...

Accident GRAV, în Capitală. O femeie a murit în timp ce traversa strada

O femeie a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. 

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Olteniţei. Femeia nu a văzut maşina şi a fost lovită în plin. Femeia a vrut să prindă un autobuz. La rândul său, şoferul a declarat că o altă maşină i-a tăiat calea şi nu a văzut-o pe femeie.

Şoferul nu consumase alcool, însă a fost dus la IML pentru a i se lua probe de sânge. Şi asta pentru că, după primele cercetări s-a constatat că nu au fost urme de frânare.

Din impact, femeia a fost aruncată la câţiva zeci de metri. pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, în ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 12 accidente rutiere în urma cărora o persoană a decedat, iar alte 11 persoane au fost rănite uşor.

Cele mai citite

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

Cea mai mare despăgubire achitată în 2023, în România

O companie membră a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a achitat, anul trecut, în baza poliţei de asigurare...
Ultima oră
Pe aceeași temă