Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Copiii invata sa protejeze animalele"

Initiat de Fundatia "Vier Photen Romania" cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, proiectul "Copiii invata sa protejeze animalele", care s-a pilotat anul in curs in 13 scoli, va fi extins la toate unitatile de invatamant ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Initiat de Fundatia "Vier Photen Romania" cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, proiectul "Copiii invata sa protejeze animalele", care s-a pilotat anul in curs in 13 scoli, va fi extins la toate unitatile de invatamant preuniversitar. Din anul scolar 2005-2006, proiectul, care-i va avea ca tinta pe scolarii din ciclul primar, va incerca sensibilizarea si responsabilizarea acestora in problematica protectiei animalelor. Evident, materialele informative puse la dispozitie de initiatorii proiectului sub forma caietului "Aproape de animale" sunt adaptate varstei scolarilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...