17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial"Ambient" a inaugurat centrul comercial de la Alba Iulia

“Ambient” a inaugurat centrul comercial de la Alba Iulia

Compania “Ambient” Sibiu a deschis, ieri, la Alba Iulia unul dintre cele mai moderne centre comerciale din Romania in domeniul vanzarii de produse destinate constructiilor si amenajarilor interioare. Resedinta judetului Alba se inscrie, astfel, in randul celor 40 de localitati in care “Ambient” a deschis un punct de lucru.
Mai mult decat atat, noul centru comercial este printre cele opt din tara unde suprafata destinata vanzarii este mai mare de 10.000 metri patrati. “Ne bucuram de faptul ca "Ambient" a deschis un punct de lucru la Alba Iulia. Am adus aici conceptul "Ambient", reprezentat de un sistem constituit pe piata romaneasca de oameni de gandire romaneasca”, a declarat patronul companiei, Ioan Ciolan, la deschiderea oficiala a centrului comercial din Alba Iulia.
Potrivit sursei citate, investitia din Alba Iulia, in valoare de cateva milioane de euro, va avea aproximativ 200 de angajati, care se vor adauga celor 1.400, care lucreaza in prezent in companie. Directorul comercial, Vasile Bucurenciu, a spus ca “Ambient” are peste 1.400 de furnizori interni si peste 100 de furnizori externi.
“Principalul nostru obiectiv este satisfacerea si confortul clientului. Oferim intreaga gama de materiale de constructii si elemente conexe”, a afirmat Bucurenciu. Clientii centrului comercial din Alba Iulia vor beneficia de toate facilitatile sistemului “Ambient”. In cadrul centrului pot fi contractate direct credite pentru achizitionarea in rate a unor produse.
“Ambient” reprezinta un centru complex de comert si servicii. Dezvoltat intr-un concept original, centrul ofera solutii integrate de constructii si amenajari pornind de la oferirea intregii game de materiale de constructii si finisaje pana la servicii conexe. Gama de comercializare cuprinde toate produsele utilizate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.
Activitatea comerciala in regim de comert cu amanuntul este completata si sustinuta cu spatii si activitati de agentie bancara, asistenta juridica si tehnica, proiectare, sala de conferinte, concept de colorare computerizata vopsele lavabile, parc inchirieri utilaje de constructii si mica mecanizare, curatatorie chimica, atelier de reparatii si reconditionari (lemn, metal, echipament sportiv camping), salon de joaca pentru copii, snack-bar, decoratiuni florale exterior/interior si alte prestari servicii.
Evenimentul a determinat prezenta celor mai importante personalitati politice locale, cum ar fi presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, prefectul Cosmin Covaciu, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, dar si prefectul de Sibiu, Ion Ariton.

Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă