Probleme din cauza vântului, în judeţul Braşov

Vântul care suflă cu putere a creat mai multe probleme în judeţul Braşov, pompierii intervenind pentru îndepărtarea unor copaci şi a unor elemente de construcţie căzute pe carosabil sau pe autoturisme.

Share

Rl online 0 comentarii

24.02.2020 - 15:31

De asemenea, şcolile din localităţile Cincu, Vlădeni şi Arini au cursurile suspendate.

ISU Braov a intervenit, luni, pentru îndepărtarea mai multor copaci care au căzut pe carosabil sau pe autoturisme. Astfel, s-a intervenit pe DN 1, la Timişul de Jos, unde a căzut un brad, dar şi pe la iesirea din Brădet spre Cheia, unde au căzut doi copaci pe drum.

De asemenea, s-a intervenit în municiul Braşov, unde un copac a căzut peste o maşină, fără a fi înregistrate victime.

În plus, pompierii au intervenit în municipiul Braşov pentru a îndepărta o schelă care a căzut pese două maşini, de asemenea, nefiind înregistrate victime.

”Se intervine în zona gării Braşov ( sensul giratoriu) la un panou publicitar.  Există riscul ca acesta să cadă. Se intervine pentru stabilizarea acestuia cu o autospecială de intervenţie şi o autoscară”, a transmis ISU Braşov.

În plus, pompierii au intervenit pentru a îndepărta bucăţi de tablă de pe mai multe acoperişuri.

La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis că, din cauza condiţiilor meteorologice, unităţile şcolare din localităţile Cincu, Vlădeni şi Arini, din judeţul Braşov, au cursurile suspendate, 132 de elevi fiind afectaţi.

Judeţul Braşov este sub cod portocaliu de vânt, iar în zona de munte este cod roşu până luni, la ora 18.00.

Comentarii