23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportBlaga: Până la jumătatea lunii decembrie vom anunţa candidatul la prezidenţiale

Blaga: Până la jumătatea lunii decembrie vom anunţa candidatul la prezidenţiale

PDL îşi caută candidat la preşedinţie. Până la mijlocul lunii decembrie, PDL va anunţa candidatul partidului la funcţia de preşedinte al României, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei, Vasile Blaga.

„Colegiul Director a stabilit calendarul desemnării de către PDL a candidatului la funcţia de preşedinte al României. Perioada în care acest lucru se va întâmpla este 7 octombrie – 15 decembrie. Cei care vor dori să se înscrie în cursă vor trebui să facă acest lucru în perioada 7-14 octombrie, pentru a avea la dispoziţie două luni de zile pentru ca să-şi prezinte proiectul pentru România”, a precizat Blaga.

De asemenea, până la 1 noiembrie, vicepreşedinţii regionali, secretarii reginoali şi vicepreşedinţii de organizaţii trebuie să facă liste cu cei car vor să candideze la europarlamentare, a mai spus Blaga.

Blaga a reamintit că nu va intra în cursa internă din PDL pentru prezidenţiale, după ce sâmbătă a declarat că ”locul preşedintelui PDL este la Modrogani, nu la Palatul Cotroceni sau Palatul Victoria”.

–-

Nici acum strategia care să stea la baza parteneriatului dintre România şi UE nu a fost prezentată. la opt luni sunt neîncasări la buget de peste 8 miliarde.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă