PMB: Acţiune de salubrizare şi deratizare pe terenuri ce totalizează 31.000 mp

Primăria Capitalei derulează o acţiune de salubrizare, îndepărtare vegetaţie spontană şi deratizare pe terenuri ce totalizează 31.000 mp, situate în zone intens tranzitate, cum ar fi DN1, Bulevardul Liviu Librescu, Ambasada Statelor Unite ale Americii.

Share

Rl online 0 comentarii

21.08.2019 - 16:47

Potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii, până în prezent au fost îndepărtate 70 de tone de deşeuri vegetale.

"Primăria Capitalei şi Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti şi ADP sector 1 derulează în această perioadă o amplă acţiune de salubrizare, îndepărtare vegetaţie spontană şi deratizare pe o serie de terenuri care totalizează 31.000 mp, situate în zone intens tranzitate, cum ar fi DN1, bd Liviu Librescu, Ambasada Statelor Unite ale Americii. Această acţiune de amploare a fost demarată ca urmare a numeroaselor solicitări atât ale bucureştenilor şi locuitorilor din zonă, cât şi ale turiştilor care reclamau faptul ca zone întinse de teren sunt în paragină, pline de buruieni şi gunoaie", precizează sursa amintită.

S-a acţionat cu trei tractoare, două camioane, un buldoexcavator, şapte autoutilitare şi 122 de angajaţi, se mai arată în comunicat.

"Compania Municipală Eco Igienizare a acţionat pentru aplicarea tratamentelor de deratizare, combatere şobolani. Până în prezent s-au evacuat nu mai puţin de 70 de tone de deşeuri vegetale", menţionează Primăria.

Comentarii