Petrecere cu 200 de persoane la Cluj! Polițiștii au dat amenzi de 100.000 lei

Un eveniment privat la care participau aproximativ 200 de persoane a fost întrerupt de poliţiştii clujeni, care au aplicat zeci de sancţiuni, în valoare de peste 100.000 de lei.

Share

Romania libera 0 comentarii

24.01.2021 - 20:33

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați la 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane.

„În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei", se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

În acest caz a fost întocmit şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul şi stabilirea tuturor împrejurărilor faptei. „Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise", se mai arată în comunicat.

Comentarii