10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Părinții împotriva propagandei homosexuale în școli merg la miting în fața...

VIDEO Părinții împotriva propagandei homosexuale în școli merg la miting în fața Guvernului

Mai mulți părinți au participat, joi dimineață, la o demonstrație împotriva cursurilor de reeducare a profesorilor în spiritul promovării homosexualității în școlile românești. Cursurile de reeducare a profesorilor au avut loc zilele trecute la Predeal, în cadrul unui proiect derulat de organizația de promovare a intereselor homosexualilor ACCEPT și de Consiliul Național pentru Combaterea discriminării (CNCD, organizație care e finanțată din bani publici). În cadrul proiectului, profesorii sunt învățați, din punctul de vedere al homosexualilor, cum să trateze problematica homosexualității în relația cu elevii. Pe scurt, profesorii sunt reeducați de organizația homosexualilor în spiritul glorificării comportamentului homosexual față de elevi.

Unul din părinții care au participat la demonstrația de la Predeal a explicat ce anume l-a făcut să iasă în stradă: ”Am venit aici ca părinte și ca român, îngrijorat că România trece acum printr-un proces de distrugere a tineretului. În acest hotel din Predeal, hotelul Carpați, vreme de 3 zile s-a desfășurat până astăzi un curs în care au fost invitați profesori și consilieri școlari, care, contra unei mini-vacanțe gratuite, plătite din banii noștri, să învețe cum să ne educe nouă copiii, că băiețelul poate fi fetiță și fetița poate fi băiețel. O ideologie de gen care vedem că în toate țările occidentale din Europa a dus la creșterea numărului de homosexuali, de transsexuali, de fel și fel de astfel de minorități așa-zise sexuale”, a declarat sursa citată.

 

”Câți din promotorii educației homosexuale în școli ar fi capabili să își dea viața pentru România?”

”Noi am venit aici pentru că vrem să punem stop acestui lucru, pentru faptul că mi se pare nefiresc ca 43 de milioane de euro să fie alocați pentru a se spăla pe creier aproximativ 600 de profesori români, care vă dați seama ce vor face în școli, asupra copiilor. Știm cu toții că atât băiețeii, cât și fetițele, atunci când sunt la vârste fragede, de rușine, stau în comunități, băiețeii cu băiețeii, fetițele cu fetițele. Dacă de la aceste vârste fragede, de la grădinițe, li se spune că ei ar putea să fie homosexuali, că de aia stau băiețeii cu băiețeii și fetițele cu fetițele, atunci ei vor crește cu această idee, iar numărul homosexualilor va crește. Noi vrem să oprim acest lucru, vrem să trăim într-o țară fără această ideologie de gen. Aș vrea să întreb: câți dintre toți acești care promovează ideologia de gen ar fi capabili să își dea viața pentru țara aceasta? Și câți o fac?”, a conchis părintele scandalizat.

Mobilizarea părinților îngrijorați a apărut după ce Asociația ACCEPT, organizație de promovare a intereselor homosexualilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a trecut la etapa reeducării profesorilor în scopul glorificării homosexualității în școli.

ACCEPT și CNCD au organizat, săptămâna aceasta, la hotelul Carpați din Predeal, proiectul ”Parteneriat pentru Egalitatea Persoanelor LGBTI”, finanțat de Uniunea Europeană, potrivit comunicatului comun transmis de cele două organizații. În cadrul proiectului, ACCEPT și CNCD invită ”profesorii consilieri școlari” să învețe cum să crească ”capacitatea autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”, se menționează în comunicat. ”În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și de a aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării”, precizează ACCEPT și CNCD.

Cele mai citite

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

Revolut vizează investiții de peste 100 de milioane de dolari în Mexic

Compania Revolut intenționează să investească peste 100 de milioane de dolari în Mexic în acest an, a declarat miercuri, pentru Reuters, unul dintre directori. Directorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă