Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: PNL e pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că formaţiunea pe care o conduce este pregătită "în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării", că preluarea guvernării ar fi una legitimă, având în vedere rezultatul votului din 26 mai.

Share

Rl online 0 comentarii

28.05.2019 - 16:15

"Partidul Naţional Liberal este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. După PSD suntem al doilea partid din Parlament, dacă reuşim căderea acestui Guvern pe care românii nu-l mai vor, Partidul Naţional Liberal este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării.  Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. De altfel, ar fi perfect legitimă această asumare a răspunderii pentru că este conformă cu voinţa electoratului”, a spus preşedintele partidului, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.
 
Acesta a precizat că "cel mai bine pentru România este să ne întoarcem la popor”.
 
"Structura actuală a Parlamentului a fost decisă în decembrie 2016, iar voinţa românilor exprimată la referendum şi la alegerile pentru Parlamentul European este total diferită faţă de cea exprimată în decembrie 2016. (..) Dimensiunea dezastrului provocat de guvernarea PSD-ALDE încă nu este cunoscută în integralitatea sa. Noi am tras semnale de alarmă în mod sistematic privitor la cheltuirea nesăbuită a banului public, la ritmul inacceptabil de lent de derulare a marilor proiecte de investiţii şi de absorbţie a fondurilor europene. Am atras atenţia asupra calităţii execrabile a celor trimişi de PSD şi ALDE să conducă ministere, deconcentrate, care au distrus complet capacitatea administrativă în România, am atras atenţia asupra politizării agresive, a umplerii instituţiilor  publice au ageamii puşi de PSD de bază de carnet de politic sau pe bază de relaţii de rudenie. Nu avem nicio emoţie în ceea ce priveşte capacitatea PNL de a readuce România pe drumul bun", a spus Ludovic Orban.

Comentarii

loading...