Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O școală din sectorul 4 intră în scenariul roșu

Şcoala Gimnazială nr. 79 a intrat în scenariul roşu, astfel că întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile, a anunţat miercuri seara Primăria Sectorului 4.

Share

Romania libera 0 comentarii

01.10.2020 - 00:29

Potrivit unui comunicat, Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgenţă măsuri de dezinfecţie a întregii clădirii în care funcţionează Şcoala Gimnazială nr. 79, după ce miercuri a fost înregistrat al treilea caz confirmat de infecţie cu SARS-CoV-2, secretarul şcolii, săptămâna trecută fiind confirmaţi un elev şi un profesor.

"În aceste condiţii, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, unitatea de învăţământ a intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie - întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile", se arată în comunicat. 

Și Școala Gimnazială nr. 190 din sectorul a intrat în scenariul roșu în urmă cu câteva zile

Comentarii