Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O nouă unitate de învățământ din Sectorul 4 intră în scenariul roșu

Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu” din Sectorul 4 al Capitalei a intrat în scenariul roşu, după ce două cadre didactice şi un elev au fost confirmaţi pozitiv la SARS-COV 2.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2020 - 21:34

„Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a clădirii în care funcţioneză Şcoala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, după ce în cursul zilei de astăzi, două cadre didactice şi un elev au fost confirmaţi pozitiv la SARS-COV 2. În aceste condiţii, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, unitatea de învăţământ a intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie – întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online”, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Măsuri de dezinfecţie a spaţiilor de învăţământ au fost luate şi la Şcoala Gimnazială nr. 308 şi la Şcoala Gimnazială nr. 190, acolo unde, tot miercuri, câte un elev a primit confirmarea infectării cu coronavirus. În aceste două cazuri, doar activităţile de învăţare la clasele din care făceau parte copiii au fost sistate fizic, colegii lor urmând a efectua cursuri în sistem online în următoarele 14 zile.

 

Comentarii