O polițistă din Alba a murit strivită de o autoutilitară neasigurată care a luat-o la vale

Ramona Ioana Micu, agent de poliție în vârstă de 42 ani, a murit în timp ce încerca să oprească o autoutilitară lăsată neasigurată pe un teren aflat în pantă în curtea gospodăriei familiei.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 14:45

Colegii polițistei în vârstă de 42 ani au anunțat decesul femeii care lucra în cadrul Secției de Poliție Cergău, produs sâmbătă seară în curtea gospodăriei familiei.

Ea a fost prinsă sub roțile unei autoutilitare parcată pe un teren în pantă și care a luat-o la vale nefiind asigurată cu frâna de mână, într-un moment în care încerca să oprească vehiculul.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.”, a transmis duminică Inspectoratul de Poliție Alba, citat de News.ro.

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ajunși la fața locului au încercat în zadar s-o readucă la viață pe femeia strivită sub greutatea autovehicului.

Comentarii