Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O cantitate mare de apă s-a scurs pe maşinile din parcarea Sosiri a Aeroportului "Henri Coandă"

O cantitate mare de apă s-a scurs pe maşinile din parcarea Sosiri a Aeroportului "Henri Coandă", din cauza unor lucrări necoforme la nivelulsuperior al parcării, anunţă Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2019 - 13:08

"Azi, sâmbătă 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la aeroportul Henri Coandă. Acestea au avut că rezultat antrenarea unei cantităţi semnificative de apa către nivelul inferior, aceasta scurgandu-se pe autovehiculele parcate acolo", anunţă CNAB, care precizează că întreaga activitate din zona de şantier cade în responsabilitatea prestatorului lucrărilor de reparaţii. 

Compania le transmite posesorilor autoturismelor afectate să anunţe imediat personalul parcării pentru constatarea daunelor şi luarea măsurilor ce se impun, inclusiv pentru acordarea de despăgubiri. 
 
CNAB anunţă că va aplica totodată sancţiunile care se impun celor ce se fac vinovaţi pentru această situaţie. 

Comentarii

loading...