12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiMod inedit pentru Barack Obama de a-și serba cei 60 de ani...

Mod inedit pentru Barack Obama de a-și serba cei 60 de ani împliniți

 Un rapper invitat la eveniment a postat fotografii secrete de la petrecere, care apoi au fost șterse.

Pe reţele sociale au apărut fotografii cu Obama dansând la petrecerea sa, cu comentarii precum: „Nimeni nu l-a văzut vreodată aşa”.

În ciuda interdicţiei totale de postare a pozelor de la eveniment, pe Instagram au apărut fotografii şi videoclipuri „furate” cu fostul preşedinte, semn că şi pentru cineva care a fost cel mai puternic din lume este dificil să eviţi reţelele sociale.

Barack Obama apare dansând în frumoasa sa vilă din Martha Vineyard. Ținuta fostului şef de la Casa Albă aminteşte de stilul vestimentar al lui Nelson Mandela.

Din cauza variantei Delta a Covid-19, mega-petrecerea cu aproape 500 de invitaţi, plănuită din timp, s-a transformat într-o petrecere pentru prieteni apropiaţi şi familie.

Fotografiile au fost postate de rapperul Trap Beckham şi de managerul său, TJ Chapman. Ulterior, respectivii au fost nevoiţi să le şteargă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă