Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mesajul președintelui Iohannis cu ocazia Zilei Comemorării Holocaustului

Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Holocaustului, Președintele Klaus Iohannis reafirmă angajamentul României de a combate antisemitismul, rasismul și xenofobia.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2019 - 10:40

Iohannis face trimitere, într-un mesaj postat azi, pe twitter, la un citat al lui Elie Wiesel: ”Opusul vieții nu este moartea, ci indiferența”. 
27 ianuarie este Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, potrivit unei decizii a Adunării Generale a Națiunilor Unite. Șase milioane de evrei și milioane de oameni de alte naționalități și-au pierdut viața în lagărele naziste.

Comentarii

loading...