Marcel Ciolacu: Voi plăti amenda, este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți

Marcel Ciolacu, președintele PSD, recunoaște că a stat la o masă cu mai multe persoane decât permite legea și spune că va achita amenda primită de la polițiști.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2020 - 15:47

Marcel Ciolacu, amendat pentru că a nu a respectat regulile impuse în restaurantele situate în interiorul clădirilor sâmbătă seara, când se afla într-o pensiune din localitatea buzoiană Sărata Monteoru, a anunțat pe Facebook că va achita amenda aplicată de polițiști.

„Judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi. Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineaţă poliţiei toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi.”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai adăugat că Ludovic Orban și liberalii folosesc Poliția Română în scopuri politice: „Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane.”

Comentarii