Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe panouri cu informații în maghiară au fost distruse în Harghita și Mureș

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au anunțat că vor depune plângere la Poliție pentru distrugere, după ce au găsit mai multe panouri bilingve, care anunțau intrarea în diferite localități din Harghita și Mureș măzgălite cu vopsea.

Share

Rl online 0 comentarii

05.01.2020 - 19:59

Acțiunea ar fi fost făcută noaptea trecută de turiști aflați în tranzit prin cele două județe. Trei panouri au fost descoperite până la această oră, iar reprezentanții DRDP Brașov au cerut o verificare a tuturor plăcuțelor de la intrare. Panourile vor fi înlocuite mâine, dar au fost demontate deja pentru a fi evitate eventualele sensibilități locale pe acest subiect, conform Știripesurse.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...