Klaus Iohannis vizitează duminică Institutul Clinic Fundeni

Președintele României merge duminică dimineață la Institutul Clinic Fundeni într-o vizită în care va discuta cu specialiștii medicali în contextul Strategiei naționale pentru vaccinarea anti-Covid-19.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 08:43

Vizita lui Klaus Iohannis la Institutul Clinic Fundeni din București este anunțată pentru ora 9.30, potrivit News.ro. La întâlnirea președintelui României cu specialiștii medicali se va discuta pe tema condițiilor optime de vaccinare anti-Covid-19, șeful statului încercând să afle direct de la sursa medicală care sunt variantele optime pentru viitoarea Strategie națională de vaccinare împotriva noului coronavirus.

„În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi, ca atare, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta, am convocat o întâlnire, o şedinţă, pentru luni, şedinţă la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi ministrul Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională.”, a anunțat Klaus Iohannis.

Președintele România a anunțat săptămâna trecută că România va avea o Strategie națională de vaccinarea anti-Covid-19 iar campania națională de imunizare va fi coordonată de un medic militar.

Comentarii