Iohannis, despre mersul la schi: Vor fi elaborate reglementări specifice

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că restricţiile care sunt în vigoare pentru toată lumea se aplică şi pentru staţiunile de schi şi a precizat că vor fi elaborate reglementări specifice care vor fi comunicate.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

25.11.2020 - 20:43

Şeful statului a fost întrebat dacă românii vor putea merge la schi în această iarnă, în contextul în care Italia a solicitat închiderea staţiunilor montane pentru această perioadă.

"La ultimul Consiliu la care am participat nu s-a discutat despre perioada de vacanţă, dar între timp ştiu că în Consiliul Uniunii, care este puţin altceva, sunt ambasadorii sau adjuncţii ambasadorilor, s-a discutat mult despre staţiunile montane în perioada de vacanţă. Opiniile sunt divergente, ca să mă exprim aşa, iar în ce priveşte România, noi vom elabora reglementări specifice şi vom comunica aceste lucruri, însă măsurile generale rămân valabile şi se aplică la toată lumea, indiferent dacă este pe schi, pe patină sau se duce pur şi simplu să admire peisajul. Măsurile, restricţiile care sunt în vigoare pentru toată lumea sunt în vigoare şi pentru staţiunile de la munte", a arătat Iohannis, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Comentarii