Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Intervenţia pirotehniştilor din Bistriţa-Năsăud pentru spargerea unui pod

Intervenţia pirotehniştilor din Bistriţa-Năsăud pentru spargerea unui pod de gheaţă format pe râul Rebra continuă marţi, pentru a crea canale de scurgere a apei. Luni, au fost executate în total şapte explozii controlate.

Share

Rl online 0 comentarii

04.12.2018 - 09:17

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud spun că misiunea pirotehniştilor bistriţeni continuă în localitatea Rebra, după ce luni au fost executate în total şapte explozii controlate, iar podul de gheaţă s-a deplasat circa 200 de metri.

"Peste noapte, CLSU Rebra a monitorizat în permanenţă situaţia din teren, iar în această dimineaţă pirotehniştii bistriţeni, alături de autorităţile publice locale, vor continua misiunea cu caracter preventiv, pentru a crea canale de scurgere a apei", spun reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, deocamdată debitul râului este scăzut, canalele create în urma exploziilor controlate şi a intervenţiei unui buldoexcavator al CLSU Rebra au ca scop facilitarea scurgerii apei pentru a evita inundarea zonei din apropiere.

Comentarii