Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală

Tot mai multe scandaluri sexuale iau avânt în Hollywood. Cel mai proaspă protagonist: superstarul Dustin Hoffman.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 01.11.2017 - 21:27

Scandalurile sexuale se țin lanț la Hollywood. Ultimul protagonist: superstarul septagenar, Dustin Hoffman.  O femeie susține că a fost hărțuită sexual de Dustin Hoffman în anul 1985, când ea avea vârsta de 17 ani și lucra ca asistent de producție la filmul „Moartea unui comis-voiajor”. 

Anna Graham Hunter susţine că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare. Ea a povestit că i-a făcut masajul actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Ea a povestit că a încercat să vorbească cu asistenta actorului despre comportamentul său şi că acesta a înţeles că vorbea despre el, ceea ce a dus la o confruntare directă. 

Hunter a povestit că într-o dimineaţă, când a intrat în cabina de probe a actorului pentru a îi lua comanda pentru micul dejun, acesta s-a uitat la ea zâmbind şi i-a spus că vrea ”un ou fiert tare”, după care a făcut o referire la organele genitale feminine. Contactat de presa hollywoodiană, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...