Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele PNL, Ilie Bolojan , s-a prezentat la Colegiul Național Emanuil Gojdu la ora 8.30.

VIDEO Ilie Bolojan, PNL Oradea, a votat ,,pentru schimbarea la față a întregului oraș”

După ce a terminat de votat acesta a făcut o mică declarație, unde a mărturisit că votul lui a mers către oamenii care vor să dezvolte în continuare orașul Oradea și întregul județ.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 19:13

Președintele PNL, Ilie Bolojan , s-a prezentat la Colegiul Național Emanuil Gojdu la ora 8.30. După ce a terminat de votat acesta a făcut o mică declarație, unde a mărturisit că votul lui a mers către oamenii care vor să dezvolte în continuare orașul Oradea și întregul județ.


„Am votat pentru continuarea dezvoltării orașului și pentru extinderea dezvoltării la nivelul întregului județ. Pentru schimbarea la față a întregului județ”, a declarat Ilie Bolojan, la ieșirea de la urne.
În continuare, Ilie Bolojan își va petrece ziua în Oradea și în județ. Seara va aștepta la sediul PNL rezultatele alegerilor locale.

Comentarii