Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ialomiţa: Peste 165 de locuinţe şi gospodării afectate de inundații

Peste 165 de locuinţe şi gospodării din 10 localităţii ale judeţului Ialomiţa sunt afectate de căderile semnificative de precipitaţii, peste 70 de pompieri cu 18 utilaje şi autospeciale acţionând pentru evacuarea apei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2019 - 19:50

Potrivit ISU Ialomiţa, serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă, în cooperare cu forţele ISU Ialomiţa, au acţionat în ultimele 24 de ore pentru evacuarea apei acumulate din ploi din peste 80 de locuinţe şi 165 de curţi, cu 18 utilaje şi autospeciale şi un efectiv de peste 70 de cadre.

Situaţiile de urgenţă s-au produs în localităţile Săveni, Bărbuleşti, Ţăndărei, Gura Ialomiţei, Platoneşti, Sineşti, Mărculeşti, Moldoveni, Vlădeni şi Fierbinţi Târg.

În continuare, situaţia cea mai sensibilă se înregistrează în comuna Săveni, unde pompierii acţionează în cinci locaţii diferite. De asemenea, în comuna Platoneşti intervine serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă pentru evacuarea apei din patru gospodării, iar în comuna Bărbuleşti pompierii intervin pentru scoaterea apei din două curţi.

Comentarii