FOTO Trafic oprit, după ce o stradă din Capitală s-a surpat

Traficul rutier este restricţionat în totalitate pe strada Spiru Haret, după ce o porţiune de circa un metru pătrat din carosabil s-a surpat pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre strada Ştirbei Vodă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2018 - 14:25

"Traficul rutier este restricţionat în totalitate pe str. Spiru Haret, ca urmare a unui incident produs în zonă după fenomenele meteorologice manifestate în ultimele zile. Din cauza cantităţilor însemnate de apă acumulate, o porţiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineaţă, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre str. Ştirbei Vodă. La faţa locului sunt echipaje din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi Direcţia de Control, iar sesizarea a fost transmisă către Administraţia Străzilor, care intervine deja pentru remediere. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale", a anunțat Primăria Capitalei.

Proprietarii autoturismelor staţionate în zonă au fost contactaţi pentru a le muta. Zona a fost securizată şi nu au fost semnalate alte probleme, a adăugat PMB.

Sursă foto - Ciprian Ciucu

FOTO: Ciprian Ciucu - Facebook

Comentarii