13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO. Accident grav, la Călugăreni

FOTO. Accident grav, la Călugăreni

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care erau şapte persoane.

”Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat faptul că în accidentul de la Călugăreni a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care se aflau şapte persoane. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani care se afla în autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţii.

În zonă circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

 

ORA 08:11 Giurgiu: Accident pe DN5, la Călugăreni; 7 persoane rănite; a fost activat planul roşu de intervenţii

 

Un accident s-a produs vineri dimineaţă în judeţul Giurgiu, pe DN 5, în localitatea Călugăreni, şapte persoane fiind implicate, dintre care trei sunt încarcerate.

Potrivit ISU Giurgiu, a fost activat planul roşu de intervenţii. Coliziunea s-a produs între un autoturism şi un autocamion (maşină de gunoi).

Centrul INFOTRAFIC anunţă că o persoană a decedat.

”În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu – Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi au fost rănite şapte persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii”, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

 

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi cinci ambulanţe SAJ.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD. AGERPRES/(AS – autor: Camelia Bigan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă