Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea s-a întâlnit cu protestatarul cu care a avut o dispută la ieşirea de la CEX al PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit, miercuri, cu protestatarul cu care a avut o dispută în seara anterioară, acesta având mai multe solicitări şi propuneri pentru revoluţionari, dar şi pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989.

Share

Rl online 0 comentarii

29.05.2019 - 20:30

Primarul general, Gabriela Firea, l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Tivilic Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Bucureşti.

În cadrul întâlnirii, el a avut mai multe solicitări şi propuneri pentru revoluţionari, dar şi pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989.

Conform sursei citate, el a propus ca la intrările în oraş să fie montate panouri pe care să scrie "Bucureşti, oras martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind măsuri pentru comemorarea eroilor Revoluţiei, şi a solicitat remontarea, în pasajul Universităţii, a plăcii comemorative care a fost demontată odată cu renovarea pasajului, care a avut loc în perioada 2007-2008. 

"Primarul general l-a asigurat pe domnul Moroşanu că problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitările prezentate de acesta urmând a primi răspuns. Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Morosanu, edilul şef a explicat că o parte din acestea vor fi soluţionate de direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, iar cele care sunt de competenţa altor instituţii vor fi redirecţionate pentru soluţionare", se arată în comunicat.

Gabriela Firea a anunţat marţi, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că a revenit în Comitetul Executiv şi în Biroul Permanent ale partidului.

"S-a terminat şedinţa de Comitet Executiv. Am revenit în Comitetul Executiv şi în Biroul Permanent. A fost un vot în unanimitate în Cex pentru a reveni pe aceste poziţii", a precizat Firea la ieşirea de la şedinţa Comitetului Executiv, spunând că Viorica Dăncilă va face mai multe precizări în legătură cu deciziile CEx.

Ea a avut o dispută cu un protestatar căruia i-a spus că ştie cine îl plăteşte şi că este plătit de un candidat care s-a aflat pe lista pentru europarlamentare a unui partid politic.

Comentarii