17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFirea s-a întâlnit cu protestatarul cu care a avut o dispută la...

Firea s-a întâlnit cu protestatarul cu care a avut o dispută la ieşirea de la CEX al PSD

Primarul general, Gabriela Firea, l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Tivilic Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Bucureşti.

În cadrul întâlnirii, el a avut mai multe solicitări şi propuneri pentru revoluţionari, dar şi pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989.

Conform sursei citate, el a propus ca la intrările în oraş să fie montate panouri pe care să scrie “Bucureşti, oras martir”, potrivit decretului nr. 40/1990, privind măsuri pentru comemorarea eroilor Revoluţiei, şi a solicitat remontarea, în pasajul Universităţii, a plăcii comemorative care a fost demontată odată cu renovarea pasajului, care a avut loc în perioada 2007-2008. 

“Primarul general l-a asigurat pe domnul Moroşanu că problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitările prezentate de acesta urmând a primi răspuns. Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Morosanu, edilul şef a explicat că o parte din acestea vor fi soluţionate de direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, iar cele care sunt de competenţa altor instituţii vor fi redirecţionate pentru soluţionare”, se arată în comunicat.

Gabriela Firea a anunţat marţi, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că a revenit în Comitetul Executiv şi în Biroul Permanent ale partidului.

“S-a terminat şedinţa de Comitet Executiv. Am revenit în Comitetul Executiv şi în Biroul Permanent. A fost un vot în unanimitate în Cex pentru a reveni pe aceste poziţii”, a precizat Firea la ieşirea de la şedinţa Comitetului Executiv, spunând că Viorica Dăncilă va face mai multe precizări în legătură cu deciziile CEx.

Ea a avut o dispută cu un protestatar căruia i-a spus că ştie cine îl plăteşte şi că este plătit de un candidat care s-a aflat pe lista pentru europarlamentare a unui partid politic.

Cele mai citite

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă