10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFiica lui Gheorghe Dincă: Nu am nicio legătură. Eram departe

Fiica lui Gheorghe Dincă: Nu am nicio legătură. Eram departe

“Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei.(…) Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, afirmă Daniela Dincă, precizând că nu a avut o relaţie apropiată cu tatăl său, dar şi că familia sa este disponibilă pentru organele de cercetare.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat pentru Adevărul că nu avea o relaţie apropiată cu tatăl său, pe care l-a văzut ultima dată la înmormântarea bunicii sale, anul trecut, de Paşte.

“Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă.

Ea a negat informaţiile conform cărora ea şi mama ei ar fi fost agresate de Gheorghe Dincă.

Referitor la acuzaţiile aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt “foarte grave şi nefondate”.

“În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a spus Daniela Dincă.

Ea a susţinut că nici ea, nici restul familiei sale nu a oferit femei vreunui cetăţean român sau italian.

“Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras, din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a declarat Daniela Dincă.

Totodată, ea a precizat că relaţia sa cu Giorgio Albiero, a cărui afacere din România o administrează, după moartea acestuia, a fost cea de angajat-angajator.

“Nu sunt singura administratoare. Suntem trei administratori ai firmei. Avem o firmă de agricultură. Natura relaţiei cu Albiero…Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe în urma decesului domnului Albiero firma. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta”, a spus Daniela Dincă, respingând totodată şi susţinerile lui Nicolae Cilan potrivit cărora a fost cercetată pentru delapidarea unei farmacii din Timişoara în care a lucrat.

Joi, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat, după ce un om de afaceri din Arad a acuzat-o că ar fi implicată în trafic de persoane şi că le-ar fi promis fete unor oameni de afaceri italieni dispuşi să depună mărturie, că nu este adevărat şi că vineri urma să vină cu precizări.

Omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, fost angajat şi partener de afaceri al lui Giorgio Albiero, italianul cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţinea că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete, conform adevarul.ro.

Nicolae Cilan spunea că partenerii lui din Italia Vittorio Golo şi Francesco Velar sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

Cilan mai afirma că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, Giorgio Albiero, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea din România a italianului.

Omul de afaceri Nicolae Cilan a declarat la Antena 3 că a vorbit cu Daniela Dincă vineri, 26 iulie.

Daniela Dincă a refuzat orice comentariu, declarând la Antena 3, unde a fost întrebată în legătură cu acuzaţiile la adresa ei şi cu cele la adresa tatălui său că nu este adevărat şi că vineri ar urma să vină cu precizări.

“Adevărul“ a luat legătura cu un afacerist italian care a cunoscut-o foarte bine pe Daniela, fiica criminalului din Caracal. Acesta a declarat, sub protecţia anonimatului, că locuieşte în vecinătatea casei unde a stat aceasta în Italia şi că a văzut-o de foarte multe ori însoţită de fete tinere. Mai mult chiar, italianul susţine că femeia i-a propus să îi procure fete pentru distracţie.

„Am văzut-o de multe ori pe Daniela, care locuia lângă casa mea, însoţită de fete mai tinere sau mai mature, (n. red. – este vorba despre Brogliano, din regiunea Veneto). Pe una dintre ele am văzut-o de multe ori cu ea în Italia, însă nu pot spune dacă era sau nu minoră. Ce făcea cu adevărat în Italia, eu nu ştiu. Tot ce ştiu însă este că mi-a propus mereu că dacă vreau să mă distrez, se putea face acest lucru. Ceea ce cred eu este că ceva-ceva ea a făcut şi în Italia, şi în România“, a declarat omul de afaceri Italian pentru „Adevărul“, sub protecţia anonimatului.

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Clotilde Armand vrea blocuri pe spațiile verzi de lângă Lacul Băneasa. Nicușor Dan închide ochii la PUZ-ul fostei colege de partid

Informații despre un plan urbanistic zonal (PUZ) dat de Primăria Sectorului 1, prin care se aprobă construirea de blocuri pe un spațiu verede, în...

Un etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia...
Ultima oră
Pe aceeași temă